Amb la maquinària que Palé posa a la disposició de les necessitats dels seus clients, podem el·laborar imants i adhesius de totes mides, formes i necessitats, tant d’interior com d’exterior, per tal de cobrir totes les mancances que aquest tipus de material pot assolir.

Imants publicitaris per a neveres de totes mides, formes i colors. Adhesius per a cotxes, i per tota mena d’usos que es puguin requerir. Folrar i/o nominalitzar carpetes, estutxos, caixes d’oficina, etc… Imants per a cotxes comercials per tal de rotular temporal o permanentment qualsevol vehicle. Adhesius per a la personalització d’oficines, despatxos i locals comercials. Calendaris laborals, de vacances i/o de projectes que ocupin tota la pared i siguin amb base imantada per tal de reutilitzar-los cada any o cada pocs mesos, adhesius electrostàtics reutilitzables, etc…

Hi ha milers d’usos i necessitats possibles per a aquests elements que Palé us dissenyarà, fabricarà i implementarà seguint les vostres instruccions i cobrint satisfactoriament les vostres necessitats.

No ho dubteu, poseu-vos en contacte amb nosaltres i en parlem sense cap compromís…