Tant per jugar de tant en tant, com per activitats lúdiques i/o educatives, com si necessiteu fer un regal i us decanteu per quelcom diferent i amb un ús no només decoratiu… Els puzzles i jocs personalitzats poden ser la vostra elecció.

Regalar un puzzle de poques peces per a un infant o de moltes peces per a un jove o adult aficionat a aquests jocs de taula, sempre és un regal acertat, i si a sobre el puzzle el fem estampar i personalitzar amb una fotografia, dibuix, frase o motiu assenyalat per a la persona que el rebrà, ja teniu la peça guanyadora.

Palé us ofereix aquest servei des d’un sol puzzle de poques peces a treballs d’altes produccions per a empreses, escoles i/o institucions, amb treballs totalment dissenyats i personalitzats a mida i forma de cada necessitat.

L’apartat Digital de Palé té molta experiència en dissenyar, fabricar i distribuïr jocs per a escoles, instituts i d’altres entitats, i mostra d’això ho podeu veure a la nostra botiga online escola.pale.net on hi trobareu i podreu comprar diferents jocs de diferents clients per a necessitats educatives.

No dubteu en demanar-nos consell, us ajudarem…