Als serveis de copisteria de Palé us oferim tota la gama d’enquadernats i acabats que hi ha al mercat per a l’arxiu i presentació dels vostres informes, escrits, treballs, etc…

Tenim l’enquadernat amb espiral de plastic, econòmica, fàcil, útil i resistent… i amb lloms des de molt poques fulles a treballs de centenars de pàgines. Aquest tipus d’enquadernat permet una obertura de 180º de sobretaula, ens permet reafegir-hi més fulls al mateix treball sense haver de tornar a enquadernar-ho tot i la realitzem al moment. Aquest és un dels tipus més coneguts i utilitzats per a l’enquadernació.

També us podem oferir l’enquadernació amb espiral metal·lica. Ès una enquadernació tipus llibreta molt més resistent, amb una obertura de 360º la qual no permet reafegir-hi més fulls sense tornar a fer una altre enquadernat de tot el treball, però que a canvi ens dóna una resistència gairebé il·limitada i una presentació molt professional. Aquest tipus d’enquadernat es realitza al moment.
Un tercer tipus d’enquadernació, més professional i amb un acabat molt més acurat, és l’encolat de tipus llibre comercial. És una enquadernació amb un acabat totalment professional i on el vostre informe o treball tindra una perfecte presència i amb aquest tipus d’enquadernació podreu triar la portada-llom-contraportada que preferiu, nosaltres mateixos us la dissenyem i imprimim. Aquest tipus d’enquadernació té un límit de fulls de 4 cm. de llom i no permet afergir més fulles posteriorment sense refer l’enquadernació complerta, té una obertura de 180º de sobretaula i una alta resistència a l’utilització. El vostre escrit quedarà com un llibre comercial per un preu molt econòmic. Aquest tipus d’enquadernació és vàlid per entregar els llibres de comptes en gestories, etc…
En l’apartat d’enquadernacions de les copisteries de Palé també us oferim el servei d’enquadernació de fascicles col·leccionables, arrenjament de llibres trencats amb enquadernació professional i la re-encuadernació de quasevol original amb un acurat acabat.