El servei de copisteria de Palé us ofereix la millor qualitat de fotocòpies en negre i color al preu més ajustat del mercat.

Totes les nostres fotocòpies són en qualitat laser i només usem paper 100% reciclat amb certificat de garantia de mínim perjudici al medi ambient de la indústria.

Us oferim fotocòpies mida A4 en negre des de 0,04 cèntims la còpia i fotocòpia mida A4 en color des de 0,15 cèntims la unitat.

I tots els nostres serveis amb un temps d’entrega mínim i sempre que podem us ho preparem al moment, perquè no hagueu de fer cues ni esperar terminis d’entrega incòmodes.

Posem al vostre servei la nostra moderna maquinària de darrera generació per a fer-vos ampliacions, reduccions, efecte mirall, dobles cares, etc… Tots els efectes del mercat per a què una simple fotocòpia pugui ésser una experiència diferenciada i així poder donar als vostres treballs, informes o feines en general una qualitat que les diferenciarà de la resta.
També us oferim una amplia gama de papers i cartolines de diferents colors en totes mides, per a posar un toc diferent a les vostres còpies, així com adhesius en paper o en poliester (material plastic), acetats transparents, papers kraft, suro tractat, etc…

Disposem de la més amplia gama del mercat en diferents suports de papers i material de diferents manufactures per a poder satisfer les vostres necessitats a l’hora de fotocopiar o imprimir els vostres documents.

Només us heu d’acostar a un dels nostres dos establiments, o posar-vos en contacte amb nosaltres per telèfon o e-mail, fer-nos saber les vostres necessitats i us les resoldrem al moment i al millor preu.