A Palé som especialistes en paper. No podia ser d’altra manera, ja que varem néixer com a impremta, ara ja fa més de 100 anys. Coneixem el món del paper en profunditat. Qualsevol que sigui la seva necessitat, de ben segur que el podem aconsellar.
Blocs, quaderns, llibretes, notebooks, sobres, agendes, plannings, notes reposicionables, material d’embalatge i conservació,… Quaderns de comptabilitat, llibres legals, registres, per restauració i hoteleria, per congressos, per regal, per ocasions especials…A Palé som especialistes en paper. No podia ser d’altra manera, ja que varem néixer com a impremta, ara ja fa més de 100 anys. Coneixem el món del paper en profunditat. Qualsevol que sigui la seva necessitat, de ben segur que el podem aconsellar.
Blocs, quaderns, llibretes, notebooks, sobres, agendes, plannings, notes reposicionables, material d’embalatge i conservació,… Quaderns de comptabilitat, llibres legals, registres, per restauració i hoteleria, per congressos, per regal, per ocasions especials…