Palé plastifica tots els vostres originals des de fotos de carnet, carnets d’identitat, mida full A4 o A3, posters de mida 60×40 cm. i plastificacions i laminacions de metres. Tenim la tecnologia adequada per a garantir que sigui quina sigui la vostra necessitat de protegir un document mitjançant laminat o plastificat, nosaltres us la resolem.
Els nostres plastificats d’alta qualitat i gran resistència a l’ús, la intempèrie i al pas del temps protegiran els vostres documents i podreu estar tranquils per a la seva conservació per molts anys.
Dins el món del plastificat s’han de destacar els tipus de proteccions plastiques que Palé us pot oferir:

PLASTIFICACIÓ: És el tipus d’encapsulament plàstic més conegut on el vostre original s’introdueix dins unes làmines de plàstic resistent i es sella perfectament per a no deixar entrar aire, aigua ni cap altre element i així conservar el plastificat durant molts anys.
Dins aquesta especialitat us oferim la plastificació amb acabat mate o brillat de gairebé qualsevol mida de llargada, a uns preus extremadament econòmics i una qualitat del més alt nivell. També ens adaptem a les vostres necessitats en quant a la resistència de doblegat de l’acabat final utilitzant diferents gruixos de plàstic per a afavorir-ne o no el doblegat. També us fem un tractament de doblegat en màquina si teniu originals que han d’anar doblegats i no voleu que aquests s’obrin per la resistència del plastic.

LAMINACIÓ: És un tipus de protecció plàstica per a originals on s’utilitza plàstic de gruix inferior al plastificat, la resistència i durabilitat és molt similar, però el gruix i presentació són diferents. S’utilitza normalment en targetes de visita, catàlegs, plànols, etc…
En aquest tipus de protecció us podem oferir els acabats mate, brillant o soft (amb tacte vellutat) i mides molt amplies. Una sol·lució de plastificat més econòmica que l’anterior i que depenent de les necessitats és una millor tria.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres, expliqueu-nos la vostre necessitat i us la resolem amb la millor tecnologia del mercat al millor preu.