A Palé, enllacem la nostra experiència i maquinària de darrera generació en el món dels rètols i cartelleria, per a oferir-vos tota una amplia gama de reproduccions de fotografies, cartells, lones, pancartes, etc… en grans formats i amb qualitats fotogràfiques.
Tenim la maquinària i els recursos propis necessaris per a fer-vos còpies o reproduccions de qualsevol objecte, fotografia o original que tingueu a la mida que desitgeu.
Fotografiem o escanegem amb digitalitzadores d’alta qualitat els vostres locals, cases, fotografies, familiars, avantpassats, records o albums de fotos, etc… i us en fem una reproducció fotogràfica d’altíssima qualitat en mides que van des d’una simple fotografia de carnet a un mural de varis metres d’alçada i/o amplada.
Palé us ofereix en el seu catàleg de sol·lucions gràfiques qualsevol tipus de reproducció en paper fotogràfic, lones d’alt rendiment, canvas fotogràfic (tela com la de llenç de quadre), paper simple, fotogràfic o adhesius, etc… tot amb les mides que necessiteu per al vostre negoci o per a la vostra llar.
Així també Palé us ofereix sistemes i suports de publicitat tipus banner per als vostres events i negocis. Ens adaptem i trobem sol·lucions a totes les vostres necessitats.
En qualsevol dels nostres establiments trobareu uns exemples dels diferents tipus de suports que podem usar per a reproduïr i ampliar els vostres originals, allà veureu com a Palé sempre hi trobareu una sol·lució al vostre problema gràfic i sempre al millor preu del mercat.
I sense descuidar la qualitat que Palé posa sempre en tots els seus articles, per als grans formats treballem o amb impressions laser o amb tintes tant d’interior com d’exterior i amb laminats brillants o mats, per a garantir una llarguíssima durabilitat de les reproduccions, així com les protegim de l’aigua i l’intemperie.
No ho dubteu, si voleu treballar amb grans formats, Palé és la sol·lució.