De segur que moltes vegades heu tingut la necessitat de convertir els vostres documents escrits, les vostres fotografies familiars o de treball, plànols en negre o de color, etc… a documents digitals per tal de poder manipular-los amb un ordinador o d’introduïr-los en un treball o informe en qualsevol arxiu informàtic que esteu treballant.
Palé us dóna aquest servei sense límit de mida ni qualitat.
Escanegem originals de qualsevol mida i qualitat i us els preparem per a impremta, plotejat de gran format, anuncis en publicacions o qualsevol d’altre necessitat que pogueu tenir.
Si heu de convertir en un document de texte informàtic (word, pdf, jpeg …) qualsevol informe que tingueu en paper, posem al vostre abast la nostra tecnologia que ho farà per vosaltres i us estalviarà moltes hores d’escriure davant l’ordinador.
Si sou estudiants i heu d’introduïr fotografies, esquemes, plànols en un treball que esteu preparant al vostre ordinador, us les escanegem per a facilitar-vos i fer possible que ho manipuleu tot i així poder entregar un millor resultat del vostre esforç en l’estudi o el treball.
Si teniu fotografies antigues de familia o diapositives i les voleu guardar en arxius informàtics per tal de mantenir-les permanentment protegides i així poder-les distribuïr facilment als vostres coneguts o familiars.
Si sou arquitectes, constructors o institucions i necessiteu digitalitzar plànols en negre o color, som la vostra sol·lució.
Tenim la millor tecnologia del mercat per a resoldre les vostres necessitats digitals sense limitacions, pregunteu-nos…