Entre les moltes especialitats en el món de la copisteria i la reproducció que Palé posa al vostre abast, una de les principals i en què hi posem més cura i recursos són en les còpies fotogràfiques.
Tots sabem el que una simple fotografia pot representar el record, estima i presència per a tots i a Palé pensem que si el client posa a les nostres mans un bé tant preuat per a fer-li una reproducció, aquesta ha de ser perfecte i li hem de poder oferir diferents acabats i estils per a cobrir amb seguretat i confiança la seva necessitat.
Hem de poder garantir la durabilitat de la còpia, la resistència a l’intempèrie, a les humitats, el pas del temps i a gairebé qualsevol inclemència que aquesta pugui patir. I estem preparats per aquest repte.
Digitalitzem, reproduim, copiem, netegem i arreglem i fem els acabats de còpies fotogràfiques des de mida carnet, a còpies de varis metres sense perdre qualitat, i la còpia acabada la instal·lem on sigui necessari.
Des d’establiments comercials, oficines, particulars, quadres, etc… les vostres necessitats fotogràfiques les reproduïm amb exactitud, alta qualitat i màxima durabilitat.
Si voleu fer muntatges fotogràfics, arreglar fotografies envellides o trencades, fotografies amb algun missatge o retoc especial per aniversaris o per aquella persona estimada, o si simplement heu anat de vacances i voleu còpies de les fotografies digitals o analògiques, Palé és la vostra opció preferent.
El món de la reproducció fotogràfica és per a professionals de la reproducció, i no en trobareu de millor i més adaptat a les noves tecnologies que Palé.
Amb els vostres records fotogràfics o les vostres necessitats en petit i gran format, feu-nos confiança.