La reproducció de plànols és una de les especialitats del servei de copisteria de Palé.
Creiem fermament que el dissenyador, estudiant, arquitecte, constructor i/o promotor no s’ha de preocupar per el format, mida, escala d’impressió, etc… de la feina que porta a la copisteria, sinó que és el servei de reproducció i els seus professionals qui s’han d’amotllar al sistema de treball o a la feina en si que els hi entreguen i donar en un temps d’entrega record i uns preus ajustats la feina acabada a l’empresa o professional que li ha encarregat.
A Palé acceptem tots els formats informàtics (Autocad, Pdf, paper, etc…) i podem reproduïr i copiar totes les mides de plànols i esquemes que ens entreguen, des de plànols A4 a plànols de mides molt superiors a A0.
També escanegem i entreguem en suport informàtic (cd, llapis usb, núvol, etc…) plànols tant en color com en negre i els podem vectoritzar i entregar-vos-els en formats Dwg, Pdf, etc…
El nostre servei especialitzat també inclou el canvi d’escala de plànols, les reduccions i ampliacions de plànols seguint les vostres indicacions d’escala de dibuix seran sempre exactes i al vostre gust.
El nostre primer pas és enmotllar-nos al sistema de treball de cada client, repassar la feina per si hi ha algun error d’escala, plumilles, gruixos o colors i si és així consultar amb el client les alternatives i arreglar el plànol amb avançats sistemes informàtics per a poder passar a la seva còpia o reproducció. Amb nosaltres mai rebrà unes còpies fora d’escala, o impresses en colors que no siguin prou visibles, etc… el resultat està garantitzat. Palé copia i reprodueix els plànols en negre i en color amb un ploter de darrera generació.
Un altre punt molt important és el temps d’entrega. Palé sol posar un temps d’entrega màxim de 24 hores un cop rebuda la feina presencialment pel client, per e-mail, whattsapp, etc… però entenem que el món professional sovint té urgències inmediates que atenem en tots els casos. Amb nosaltres mai no se li retrassarà una presentació o obra per falta dels plànols perfectament reproduïts.
Palé treballa remotament amb professionals de tot Catalunya que s’afavoreixen dels nostres preus i serveis inmillorables. Només us heu de fer clients (poseu-vos en contacte amb nosaltres i en menys de 5 minuts haurem fet tots els tràmits) i podeu començar a enviar per e-mail els vostres plànols i Palé us els farà arribar per servei de missatgeria a tot Catalunya respectant el temps d’entrega pactat.
Palé és símbol de professionalitat, volem treballar amb vosaltres.