Tots els complements d’oficina al seu abast. Grapadores, trepants, adhesius, correctors, instruments de tall, accessoris de sobretaula, papereres, revisters, safates, bucs de calaixos … Treballem amb les millors marques del mercat, posant èmfasi en la qualitat del producte, objectes quotidians que tenen un ús intensiu, i que cal que responguin al consumidor diàriament.
Trobareu tot el que cal, des dels petits complements com un simple clip fins a grapadores de gran capacitat, des de la safata de magatzem fins a sobretaules de pell per a taules de direcció.Tots els complements d’oficina al seu abast. Grapadores, trepants, adhesius, correctors, instruments de tall, accessoris de sobretaula, papereres, revisters, safates, bucs de calaixos … Treballem amb les millors marques del mercat, posant èmfasi en la qualitat del producte, objectes quotidians que tenen un ús intensiu, i que cal que responguin al consumidor diàriament.
Trobareu tot el que cal, des dels petits complements com un simple clip fins a grapadores de gran capacitat, des de la safata de magatzem fins a sobretaules de pell per a taules de direcció.