De bosses, motxilles i bolsos n’hi ha milers de models al mercat, podeu trobar-ne des dels més senzills i funcionals, als més elaborats i dissenyats.

Però la riquesa, distinció i la marca de diferència que us dona una bossa i/o bolso personalitzat amb un estampat diferent, és quelcom difícil de trobar… menys a Palé.

Nosaltres us podem oferir tota una munió de bosses i bolsos de diferents usos, materials i característiques per a estampar-los com preferiu o necessiteu, així com també us podem estampar i personalitzar aquella bossa tant especial i única per vosaltres que voleu diferenciar encara una mica més…

Per als negocis o empreses tenim el servei de bosses personalitzades de tot tipus i que s’adapten a qualsevol pressupost i pels artistes, dissenyadors o revenedors també els podem oferir diferents tècniques i acabats sempre tenint en compte els materials, quantitats i pressupostos amb què volen treballar.

Per Palé el client que necessita una sola bossa i el que en necessita mil són igual d’especials i hi posem tota l’atenció en acabats i durabilitat per tal que tots quedin satisfets amb l’entrega.