Els regals personalitzats, moltes vegades marquen la gran diferència entre allò que només has comprat en una botiga i que està fabricat per milers d’unitats a qualsevol fàbrica i el detall de la peça estampada i personalitzada amb el nom, la frase, la fotografia o el dibuix aquell tant personal i irrepetible que tots tenim.

Regalar una tassa, un plat o objecte ceràmic amb la fotografia de l’ésser estimat i una frase recordatòria del regal, etc… farà que aquella persona ens recordi a nosaltres o a aquella data assenyalada.

Palé us pot oferir una amplia oferta de tasses, gots, plats, pissares d’exposició i multitud d’objectes ceràmics per a estampar-los-hi el que més desitgeu.

Dominem i us podem oferir tota la cadena de producció: des d’escollir l’objecte a estampar, el disseny del motiu i l’estampació, així com la preparació del regal, i us l’entreguem a punt per donar-lo a la persona assenyalada.

Totes les nostres peces són d’alta resistència, suportant l’ús diari, els rentaplats i els productes químics que normalment s’usen en neteja.

Treballem per a particulars que només necessiten una o dues peces per a regalar, fins a professionals, artistes, revenedors i/o establiments que necessiten produccions més altes i amb necessitats més diferenciades.

Us fem propostes i pressupost sense cap compromís…